打印 上一主題 下一主題
收起左側

※『紅黑軍團』※AC米蘭球迷俱樂部※納比入主米蘭???

關閉 [複製鏈接]

回復 #60 帝皇 的帖子

我個句冇話版主~ 我剩係回應你~
只係話俾你聽如果要升,就要升所有similar, 相關既post~ 唔係就變番normal既post~
e個post係你開既,我相信我身為一個會員應該要話俾樓主聽~
回復 支持 反對

原帖由 ShadowSlave 於 2006-11-8 12:07 發表
我個句冇話版主~ 我剩係回應你~
只係話俾你聽如果要升,就要升所有similar, 相關既post~ 唔係就變番normal既post~
e個post係你開既,我相信我身為一個會員應該要話俾樓主聽~

所以我咪話升就升囉= = 我一早以經禁講架啦= =
回復 支持 反對

回復 #62 帝皇 的帖子

你應該講清楚d你想講d乜~
回復 支持 反對

原帖由 ShadowSlave 於 2006-11-8 12:12 發表
你應該講清楚d你想講d乜~

= =唔係好明
我既意思就係  你地話升其他俱樂部既post同降我post個lv我都冇異議
我只會做好呢個俱樂部既事  想大家喜歡ac米蘭姐 係禁多
同嘛再禁落去呢個就唔係俱樂部= = 係罵戰post= =

言歸正轉  不如大家討論下AC米蘭要改進D咩啦??

回復 支持 反對

回復 #64 帝皇 的帖子

因為你個句,"升就升囉"含意不太清楚吧....=.=
"升就升囉" 可以解作升RM,liverpool, arsenal, manu既post~
"升就升囉" 也可以解作就係升ac milan個咪得law~
我才會reply你話,"你應該講清楚d你想講d乜~"
如果我們理性討論,何來有罵戰post呢...?
回復 支持 反對

原帖由 ShadowSlave 於 2006-11-8 12:29 發表
因為你個句,"升就升囉"含意不太清楚吧....=.=
"升就升囉" 可以解作升RM,liverpool, arsenal, manu既post~
"升就升囉" 也可以解作就係升ac milan個咪得law~
我才會reply你話,& ...

係我講得唔清楚== 我『升就升』=升晒RM,liverpool, arsenal, manu既post  呢個我都讚成
禁讓仲好TIM  因為依家呢個版意甲得AC MILAN既POST  其他英超果D 競爭好大@@

傾番我所講果個問題啦........我認為要買多一兩個年經D既後衛囉

因為哥斯達古斯都40  馬甸尼都38  其他都3字頭
雖然經驗係豐富D但係體力就真係大不如前........
聽講一月AC會買馬些路......我諗係時候改番條防線

至於入球量大減 舒7走左係一個幾嚴重既問題
問題係邊個有能力代替佢呢???托里斯  馬體會又話唔放佢  朗拿度又可能同國米既阿祖換

禁仲可以買邊個呢??
回復 支持 反對

回復 #66 帝皇 的帖子

還要提一提~ RM 不是打英超的~ RM打西甲的~:lol
回復 支持 反對

原帖由 帝皇 於 2006-11-8 12:36 發表

係我講得唔清楚== 我『升就升』=升晒RM,liverpool, arsenal, manu既post  呢個我都讚成
禁讓仲好TIM  因為依家呢個版意甲得AC MILAN既POST  其他英超果D 競爭好大@@

傾番我所講果個問題啦........我認為要 ...

和皇馬一樣--後防問題
回復 支持 反對

原帖由 kelvincky 於 2006-11-8 13:13 發表

和皇馬一樣--後防問題

皇馬後防都以經改善左啦  ←以前係攻多於守
ac問題係年齡問題  兩個唔一樣
回復#67 鬼唔知咩== 呢個版英超四大球會都有= = 西甲冇巴塞  意甲冇國米@@

回復 支持 反對

原帖由 帝皇 於 2006-11-8 13:18 發表

皇馬後防都以經改善左啦  ←以前係攻多於守
ac問題係年齡問題  兩個唔一樣
回復#67 鬼唔知咩== 呢個版英超四大球會都有= = 西甲冇巴塞  意甲冇國米@@

巴塞果個好似沉左la,,唔sure= ="
回復 支持 反對