打印 上一主題 下一主題
收起左側

賽後討論曼聯vs AC米蘭 3:2(1:2)

點都支持米蘭><入球作客入球都好
回復 支持 反對

李奧,加利仔,維迪,豬維豬同卡夫卡特都傷哂,得番4個後衛...= =今場和波都算係咁...次回合就尼多次7:1~:lol
回復 支持 反對

http://live.tipswin.com我成日上既

叫做波神
回復 支持 反對

原帖由 jimmylee21 於 2007-4-24 21:50 發表
李奧,加利仔,維迪,豬維豬同卡夫卡特都傷哂,得番4個後衛...= =今場和波都算係咁...次回合就尼多次7:1~:lol

ac主場輸7:1!?
冇可能= =
回復 支持 反對

原帖由 小Longman 於 2007-4-24 21:54 發表

ac主場輸7:1!?
冇可能= =

有邊個會估到曼聯7:1羅馬=.=
我估曼聯呢場輸左可能次回合會大炒ac
回復 支持 反對

原帖由 神戒神行者 於 2007-4-24 22:01 發表

有邊個會估到曼聯7:1羅馬=.=
我估曼聯呢場輸左可能次回合會大炒ac

但係mu炒roma係主場wo= =
今次次回合係AC主場
回復 支持 反對

轉自u-soccer及神戒神行者:
曼聯今場陣容:

雲達沙

費查        布朗       軒斯    奧沙

C.朗拿度  卡域克  史高斯   傑斯

阿倫史密夫      朗尼

後備:
古斯錫
蘇斯克查
伊高斯
董方卓
基蘭李爾
Marsh
Barnes
Burns

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
小Longman + 2 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

點解小董唔係正選;P
回復 支持 反對

原帖由 FAI輝 於 2007-4-24 22:04 發表
轉自u-soccer及神戒神行者:
曼聯今場陣容:

雲達沙

費查        布朗       軒斯    奧沙

C.朗拿度  卡域克  史高斯   傑斯

阿倫史密夫      朗尼

後備:
古斯錫 ...

出場陣容應該唔會再打4-4-2
                   雲達沙

艾華        布朗       軒斯    費查

卡域克  史高斯   
C.朗拿度                         朗尼                                      
                    傑斯

阿倫史密夫
會用呢個4-2-3-1
用三角攻勢強攻AC米蘭後防

回復 支持 反對

原帖由 牙乂斌 於 2007-4-24 22:27 發表

出場陣容應該唔會再打4-4-2
                   雲達沙

艾華        布朗       軒斯    費查

卡域克  史高斯   
C.朗拿度                         朗尼                              ...

係都朗尼前啦
唔多合理wo..=0="
回復 支持 反對